13 Years of Fitness, Family and Muscle

Home $ Blog $ 13 Years of Fitness, Family and Muscle

 

🎉 Φτάσαμε αισίως στα δέκατα τρίτα γενέθλια του αθλητικού μας κέντρου. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ για την αγάπη, την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας μέσω πολλών εκδηλώσεων από το πρωί μέχρι και το βράδυ!

Όλη η οικογένεια και το προσωπικό σας προσκαλούμε λοιπόν και με κλίμα Χριστουγενιάτικο να τα γιορτάσουμε όλοι μαζί! Φυσικά και δεν θα απουσιάζει ο καταπληκτικός Άη Βασίλης. Προετοιμαστείτε για μια μέρα γεμάτη δραστηριότητες, αθλητισμό και διασκέδαση. Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Healthy Breakfast
  • Aqua Aerobic
  • Greek Challenge Vol. 6
  • Cross Training/Karate/Swimming For Kids
  • Aqua Aerobic for Adults
  • Boss of the Gym
  • Zumba Greek Edition
  • Catering με φαγητό, ποτό και πολύ χορό!

Είναι μια ευκαιρία να ενωθούμε, να διασκεδάσουμε και να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που κάνετε το Sakkis Sporting Center έναν ξεχωριστό προορισμό για την φυσική σας κατάσταση και την ευεξία. Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί!

Το πάρτυ ξεκινά στις 8 π.μ. και διαρκεί όλη την ημέρα. Ας γιορτάσουμε μαζί τα 13 μας χρόνια και ας συνεχίσουμε να προάγουμε την υγεία και την ευεξία σε όλους!

Δείτε πιο κάτω το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας! Σας περιμένουμε όλους! 🏋️‍♀️ 🎊